Atletisk

Uansett om det er i luften, på land eller i vann finnes det mange aktiviteter for alle typer mennesker; en tur i mikrofly (ULM), klatre på de fantastiske veggene nær Orpierre, fjellsykling, kun 40 minutter unna flere store skisentre Det finnes også en lang liste avslappende aktiviteter. Vi er ideelt plassert der det finnes både sportslige og avslappende aktiviteter.
Her er noen av forslagene for aktiviteter rundt La Font Vineuse:

I fjellene

Opplev en mineralverden i noen av våre massiver på en gåtur sammen med Marianna (en lokal geolog). Eller gå langs ulvestien gjennom senteret av flokkens territorium, og følg det største rovdyret i Alpene med Baptiste.

Salamander-klatring

Anne tilbyr kurs (begynner / viderekommende) klatrekurs (sportsklatring, hovedspor …), via ferrata.

Jironome Buëch jakt og fiske

Kironome tilbyr alt nødvendig utstyr for fisking og jakting i tillegg til alt nødvendig utendørs utstyr.

Flygeskole i Alpene

Flygeskolen i Alpene inviterer deg til å oppdage regionen ombord et ultramoderne ULM eller et glidefly. Fra nybegynnere til fullført trening.

Stier

Gåtur er hans lidenskap! Oppdag landet til Buëch og omgivelsene, til fots eller med fjellsykling, oversett av Pierre «Accompagnateur en Montagne», kvalifisert og lidenskapelig

Stallene i Montmaur

Rytterskole, konkurranse staller, ponnier, turer, kurs, temadager, slede kjøring og turer med hest og kjerre.

Nordisk ski

Dèvoluy er en av fjellene i de sørlige Alpene som er best tilpasset å stå på ski. Det er nok av daler og terreng. Fjellene tilbyr også flere muligheter for cross-country ski.
For mer informasjon om vår ski-pass, vennligst besøk vår Vinter-aktivitet side.
Se aller aktiviteter i nærheten i vår brosjyre «Provence des Montagnes». Filen er på Fransk i pdf format, 60 sider, 4.4MB.
Brochure
Vennligst kontakt oss for ytterliger informasjon, eller andre spesielle ønsker på epost: info@la-font-vineuse.com eller over telefon +33 6 79 14 51 85

1 + 2 =

Logo La Font Vineuse Hotel & Spa

Hjem | Hus | Rom | Spa | Aktiviteter | Tilbud | Bestill på nett | Tilgang | Kontakt