Hus

I Saint-Pierre-d’Argençon, mellom Provence og fjellene sør i Alpene, ønsker La Font Vineuse deg velkommen til sine 7 unike og tema-inspirerte rom, i tillegg til sin restaurant og avslappende spa.
Vi ønsker deg velkommen til en tidløs, rolig og avslappende plass. Besøkt av mange helt siden romertiden og tidligere bebodd av munkene av klosteret i Lérnis. Våres hotell var en gang en bedrift som utvinnet kullsyrevann. Nå er den gamle bedriften renovert med et oppvarmet innendørsbasseng, et Japansk bad, spa og velvære område (med massasjestudio) og 5 av de 7 rommene er utstyrt med et privat boblebad og Hammam. Vi har også en 12 meter lang yacht som sitter på en kunstig innsjø med privat boblebad og privat strand.
I hjertet av de sørlige Alpene, ved mineralvann kilden til Font Vineuse, der fjellene ligger i Provence, 40 km fra Sisteron (Motorvei A51), ligger det en historisk by kjent for sin festning på Napoleonsveien. 12 km fra Serres, en middelaldrene by i en villmarks-park kjent for sine 100 år gamle Sequoias-trær ønsker vi deg velkommen.
La Font Vineuse ligger 39 km fra Gap, hovedstaden i Heutes-Alpene. Gap fikk tittelen som den mest sportslige byen i Frankrike av avisen L’Equipe. La Font Vineuse ligger også 6 km fra Aspres-sur-Buëch, 100 km fra Grenoble, og 200 km fra Lyon. Det ligger også 177 km fra Marseille der hovedflyplassen ligger.
La Font Vineuse er en ideell plass å stoppe på veien til den Franske Riviera i Provence i fjellene. La Font Vineuse ønsker deg velkommen til en plass av ro og trygghet, som ligger i en 6 hektar stor park omringet av Sequoias-trær i sin skjønne prakt.
I en atmosfære dedikert til avslapping vil du være vår privilegerte gjest. Vårt fokus er at du skal kunne nyte et rolig opphold på vår etablering gjennom hele ditt besøk.
« 1 of 2 »
Vennligst kontakt oss for ytterliger informasjon, eller andre spesielle ønsker på epost: info@la-font-vineuse.com eller over telefon +33 6 79 14 51 85

4 + 5 =

Logo La Font Vineuse Hotel & Spa

Hjem | Hus | Rom | Spa | Aktiviteter | Tilbud | Bestill på nett | Tilgang | Kontakt